ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ ΠΙΕΣΗ

 

ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ ΠΙΕΣΗ
ΝΑΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

 


 

Κατάστημα λιανικής πώλησης ανταλλακτικών υδραυλικών συστημάτων, συστημάτων αέρος, ανταλλακτικά παντός τύπου γεωργικών μηχανημάτων, φίλτρων και λιπαντικών.

Η ατομική επιχείρηση Νανάς Απόστολος δημιουργήθηκε αρχές του 2019 στα Τρίκαλα Θεσσαλίας στην Περιφερειακή οδό Τρικάλων-Ιωαννίνων 200m μετά το κολυμβητήριο των Τρικάλων πηγαίνοντας για Καλαμπάκα.

Είναι ένα νέο μαγαζί που ασχολείται με την κατασκευή Σωλήνων υψηλής πίεσης (μαρκούτσια), την εμπορία ρουλεμάν , ιμάντες, τσιμούχες, βίδες , αντλίες , χειριστήρια , σασμανάκια. Επίσης ένας πολύ μεγάλος κλάδος που εξυπηρετεί η επιχείρηση μας είναι ο αγροτικός καθώς παρέχει παντός τύπου ανταλλακτικά για γεωργικά μηχανημάτα όπως τρακτέρ και παρελκόμενα καθώς επίσης και ένα μεγάλο εύρος ανταλλακτικών πάνω στους βαμβακοσυλλέκτες John Deere λόγω της προσωπικής πείρας πάνω στους βαμβακοσυλλέκτες και στα Τρακτέρ λόγω του συνεργείου που υπάρχει επίσης στη κατοχή μου στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων.Επίσης η επιχείρηση μας καλύπτει τους πελάτες της με ένα ευρύ φάσμα λιπαντικών από τις πιο γνωστές στην αγορά τόσο για τους γεωργικούς ελκυστήρες και χωματουργικά μηχανήματα όσο και για τα επιβατικά αυτοκίνητα.
 

Τέλος στην επιχείρηση μας θα βρείτε και φίλτρα παντός τύπου για τα μηχανήματα σας και ΙΧ.